ZF 24

Dupa "succesul" Dracula Park, doi consilieri strang bani de parc Disneyland la Bucuresti. "Vrem sa punem placute pe care sa scrie «Bucuresteni, aici sunteti dumneavoastra»".

Dupa "succesul" Dracula Parc, doi consilieri strang bani de parc Disneyland la Bucuresti. "Vrem sa punem placute pe care sa scrie «Bucuresteni, aici sunteti dumneavoastra»".
11.09.2009, 11:22 192

Doi consilieri municipali PD-L si-au anuntat intentia de aconstrui, pe 14 hectare de teren, un parc tip Disneyland, scrieGandul. Consilierii Mariana Chiris si Mihai Voicu au anuntat caacesta va fi realizat atat in baza unor parteneriatepublic-private, cat si prin subscriptie publica. Valoareainvestitiei este estimata la 400 de milioane de euro.

Primul pas pentru realizarea acestui proiect nu este redactareaunui proiect de hotarare, care sa fie supus votului consilierilormunicipali, ci organizarea unui Teledon. "Teledonul va dura un an,suma minima care va putea fi donata se va stabili undeva intre 2 si5 euro, iar proiectul de hotarare va fi supus votului ConsiliuluiGeneral la sfarsitul lunii decembrie sau inceputul anului viitor".Consiliera a estimat ca la Teledon vor participa in jur de unmilion de bucuresteni. Intrebata daca, in schimbul donatiilorfacute, bucurestenii vor deveni actionari sau vor avea accesgratuit in viitorul parc de distractii, doamna Chiris a raspuns:"Nu vor primi nimic. Vrem sa punem placute pe care sa scrie«Bucuresteni, aici sunteti dumneavoastra». Ei trebuie saconstientizeze ca locuiesc intr-un oras minunat". Despre cum spera consilierii sa aduca Disneyland-ul la Bucurestisi care este pozitia oficiala a Primariei Bucuresticititi pe www.gandul.info.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO