ZF 24

E-Boda lansează două smartphone-uri noi

E-Boda lansează două smartphone-uri noi

Autor: Ioana Nita

16.12.2013, 20:20 406

Compania românească E-Boda Distribution, care comercializează produse electronice cu brandul E-Boda, a lansat două noi smartphone-uri pentru utilizatorii începători - modelele Rainbow V40 şi Sunny V35.

„Rata de adopţie a smartphone-urilor în România este din ce în ce mai mare, iar utilizatorii începători au nevoie de un dispozitiv care să le ofere o experienţă de utilizare intuitivă, asigurându-le în acelaşi timp toate nevoile de comunicare şi divertisment. O persoană care foloseşte un smartphone pentru prima dată nu are nevoie de un gadget complicat cu un preţ mare, iar modelele Rainbow V40 şi Sunny V35 au fost concepute pentru astfel de utilizatori, oferindu-le un raport bun performanţă-preţ”, a declarat Alexandru Drăgoiu, CEO al E-Boda.

Smartphone-ul E-Boda Rainbow V40 are un ecran de 4 inchi, procesor Dual Core de 1,3 GHz şi memorie RAM de 512 MB, iar modelul Sunny V35 vine cu un ecran de 3,5”, procesor Dual Core de 1 GHz şi memorie RAM de 512 MB.  Cele două terminale rulează sistemul de operare Android 4.2 şi sunt disponibile pe site-ul E-Boda şi la magazinele partenere la preţul de 469 lei pentru modelul Rainbow V40 şi 369 lei pentru Sunny V35.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 17.12.2013

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO