ZF 24

Echivalentul turcesc al Starbucks a deschis prima unitate în România

Echivalentul turcesc al Starbucks a deschis prima unitate...

Autor: Cristina Roşca

27.05.2016, 13:28 12606

Lanţul de cafenele Kahve Dunyasi din Turcia a intrat pe piaţa locală cu o unitate în malllul Bucureşti Mall de pe Calea Vitan. Acesta, primul mall deschis în România, în 1999, este deţinut tot de o companie din Turcia, Anchor Group. Pentru a intra pe piaţa locală compania care deţine brandul Kahve Dunyasi a fost asistată de casa de avocatură Noerr.

„Firma de avocatură Noerr a asistat compania turcească Bikaldi, care deţine lantul de cafenele Kahve Dunyasi, prezent cu 130 de locatii în Turcia, dar şi în Londra, pentru a intra şi pe piaţa din România.”

Compania Bikaldi a deschis prima cafenea Kahve Dunyasi în anul 2004 în Turcia, iar apoi s-a extins şi pe alte pieţe. În Marea Britanie compania a ajuns în 2011. Produsele vândute în cafenele – de la cafea la ciocolată şi de la îngheţată la patiserie – sunt realizate în laboratoarele proprii ale comapniei.

Echipa Noerr a fost coordonată de Cristina Stamboli (Senior Associate), sub supervizarea Rusandrei Sandu (Partner & Head of Corporate/M&A) şi a lui Mihai Măcelaru (Associated Partner & Head of M&A Practice). Din ea au mai făcut parte Roxana Dudău (Associated Partner & Head of Real Estate & Construction), Andreea Suciu (Head of Employment & Pensions), Adrian Georgescu-Banc (Associate), Mădălina Nicola (Head of Accounting, Financial & Tax Advisor) şi Oana Cazacu (Certified Accountant, Financial Advisor).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO