ZF 24

Ecolor, producător de mobilă: „Vânzările au scăzut dramatic în prima parte, dar au început să revină în a doua parte a acestei perioade“

În perioada 30 martie – 15 mai, din cauza pandemiei de COVID-19 şi a măsurilor impuse de autorităţi,  activitatea de producţie a companiei a fost suspendată.

În perioada 30 martie – 15 mai, din cauza pandemiei de COVID-19 şi a măsurilor impuse de autorităţi, activitatea de producţie a companiei a fost suspendată.

Autor: Alexandra Cepăreanu

08.06.2020, 16:15 456
  • În cadrul companiei lucrează peste 700 de persoane

  • Ecolor are o fabrică în comuna Jucu din judeţul Cluj.

Producătorul de mobilă Ecolor, controlat de compania suedeză Gyllensvaans Möbler şi Carl Widell, a încheiat anul 2019 cu afaceri de peste 320 de milioane de lei (peste 66 mil. euro) şi un profit net de 11,3 mil. lei (2,3 mil. euro), înregistrând o creştere uşoară faţă de anul precedent, când compania a avut afaceri de 319 mil. lei, potrivit datelor transmise de reprezentanţii Ecolor la solicitarea ZF, transmisă cu ocazia demersului de a întocmi noua ediţie a anuarului Cei mai mari jucători din economie.

Ecolor are o fabrică în comuna Jucu din judeţul Cluj, iar în cadrul companiei lucrează circa 718 salariaţi. De asemenea, pentru anul în curs, reprezentanţii companiei au bugetat o cifră de afaceri de 343 de milioane de lei (70,9 mil. euro) şi estimează că numărul de angajaţi va creşte până la 756.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO