ZF 24

Electroputere mai asteapta ofertele trei saptamani

23.03.2007, 10:54 14

Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului a prelungit cu trei saptamani, pana la 16 aprilie, termenul limita de depunere a ofertelor pentru privatizarea Electroputere Craiova, se asrata intr-un anunt al AVAS.


Institutia a scos la vanzare pachetul majoritar de actiuni la Electroputere pentru a sasea oara la 20 februarie, termenul initial pentru depunerea ofertelor fiind cel tarziu la 26 martie.

Presedintele AVAS, Teodor Atanasiu, a declarat saptamana trecuta ca investitorul trebuie sa-si asume toate datoriile companiei, care se situeaza la un nivel apropiat de valorea activelor fabricii.

La finele anului trecut, compania din Craiova avea datorii de circa 51 milioane euro, din care 40 milioane euro catre bugetul de stat si furnizorii de utilitati, si 11 milioane euro catre banci, iar valoarea totala a activelor se situa sub nivelul datoriilor, la 30-40 de milioane de euro. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO