ZF 24

Elena Udrea in costum de baie i-a facut pe belgieni sa exclame: "Vive le tourisme en Roumanie"

Elena Udrea in costum de baie i-a facut pe belgieni sa exclame: "Vive le tourisme en Roumanie"
07.01.2010, 12:28 106

Cateva cadre ce scot in evidenta decolteele generoase ale EleneiUdrea, precum si o fotografie in care aceasta este surpinsa pemalul marii, echipata in costum de baie, au adus faima ministruluiroman al turismului si in Belgia, scrie Gandul. "Vive le tourisme en Roumanie!" este titlul prin carecel mai citit portal belgian descrie situatia creata de numireaElenei Udrea in guvernul de la Bucuresti. "O alegere sexy care nui-a fericit pe toti", titreaza tabloidul 7sur7, despre demnitarulroman, considerand ca "guvernul a mizat mai degraba pe stralucirepentru a relansa turismul". Un capitol special este dedicat decatre belgieni legaturii dintre politica si afaceri a familieiElenei Udrea.

In intertitlul "Un sot nu foarte curat", tabloidul spune ca: "Inmod evident, intrarea in politica a Elenei Udrea nu a bucurat petoata lumea. Despre cum este vazut ministrul Turismului in tabloidulbelgian cititi pe www.gandul.info.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO