ZF 24

eMag a anunţat când dă startul anul acesta la reducerile de Black Friday

eMag a anunţat când dă startul anul acesta la...

Autor: Ştefan Stan, Adrian Seceleanu

30.09.2014, 11:07 21786

eMag, cel mai mare jucător de pe piaţa locală de retail online IT&C, va organiza promoţiile de Black Friday de anul acesta pe 21 noiembrie, potrivit unui comunicat de presă al companiei.  

Anul trecut Emag a încheiat ziua promoţiilor Black Friday cu vânzări de 23 mil. euro, dintre care aproa­pe 1 mil. euro fiind valoarea celor 60 de maşini Dacia, Hyundai, Ford, Mercedes şi Mitsubishi comandate, categoria surpriză de produse introdusă de retailer, în premieră pe piaţa locală.

Reducerile, care au însumat în cazul eMag 10 mil. euro din preţul standard al produselor, le-au permis clienţilor să cumpere produse dintr-o categorie superioară de preţ cu acelaşi buget.


Cifrele eMag de Black Friday

Compania a reuşit să-şi atingă ţinta de vânzări, de peste 22 mil. euro, după ce a avut 3,1 milioane de vizite pe site şi 155.000 de comenzi. Numărul de vizite de pe site a fost semnificativ mai mare faţă de 2012,  însă sub estimări, respectiv de 3,1 milioane, faţă de 4 milioane, o posibilă explicaţie pentru această situaţie fiind că evenimentul nu a avut o „supra-expunere media“. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO