ZF 24

eMag isi muta operatiunile in sedii specializate, investitii de 2,5 mil. euro

13.05.2008, 17:05 71

eMag isi relocheaza operatiunile in sedii noi, specializate fiecarei activitati, valoarea totala a investitiilor ridicandu-se la 2,5 milioane euro pana la sfarsitul acestui an, conform unui comunicat al companiei.

Prima etapa a relocarii a constat in deschiderea Centrului Logistic eMag in zona comerciala din vestul Bucurestiului, adiacenta autostrazii A1, pe un spatiu de 3.000 mp, organizat ca depozit si centru de expeditii.

In faza a doua, a fost mutat showroom-ul intr-un spatiu similar ca suprafata si functii cu cel anterior. In locatia aleasa, Grant Shopping Center Crangasi, compania a inceput luna aceasta construirea unui nou showroom. Lansarea este stabilita pentru sezonul finalului de an.

Urmeaza a fi inaugurat si noul sediu central al eMAG, intr-o cladire de birouri structurata pe sapte nivele, situata in zona Virtutii.

eMag a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 76,7 milioane de euro, de doua ori mai mult decat in 2006, cand compania a raportat afaceri de 35 de milioane de euro. Pentru acest an, compania are ca obiectiv o cifra de afaceri de 140 - 150 de milioane de euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO