ZF 24

Emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi. Zilnic de la 9.30 pe zf.ro şi facebook/zf. Marius Alexe, investitor la Bursă: Nu îmi plac companiile care acordă dividende, probabil sunt printre cei puţini din piaţă care spun asta

Autor: Tibi Oprea

04.05.2020, 17:55 335

Marius Alexe, în vârstă de 37 de ani, spune că investeşte pe piaţa de capital de cinci ani şi că probabil este printre puţinii investitori care nu urmăresc companiile care îşi împart profitul cu acţionarii sub formă de dividende.

„Mie nu-mi plac companiile care acordă dividende, probabil sunt printre cei puţini din piaţă care spun asta. Vreau ca profitul să fie reinvestit, să nu se mai piardă bani prin dividende. Îmi plac plac IMM-urile pentru că sunt companii care se pot dubla foarte uşor. De exemplu, Digi sau Banca Transilvania sunt companii deja mature la care nu avem şanse să vedem o dublare a valorii bursiere. Am preferat să investesc în companii mici şi multe şi chiar dacă mai eşuez cu anumite investiţii, vor fi unele care mă vor scoate pe profit“, spune investitorul. 

 

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO