ZF 24

Endava: Romania se bate cu Ucraina pe outsourcing

27.08.2008, 22:00 30

Cu aproape 13.000 de angajati in companiile de outsourcing, Romania este, dupa Ucraina, al doilea jucator din Europa de Est din aceasta industrie, conform estimarilor subsidiarei din Cluj a companiei britanice Endava, care este specializata in furnizarea de servicii IT de business pentru aplicatii financiare, telecomunicatii, media si tehnologia IT.

"Piata IT de outsourcing din Romania este estimata la aproximativ 260 mil. euro (416 mil. dolari) cu peste 12.500 angajati in domeniul IT implicati in outsourcing, Romania fiind a doua tara din Europa de Est dupa Ucraina ca valoare si numar de angajati", a declarat pentru ZF Transilvania Alexandru Copandean, regional sales manager in cadrul companiei Endava Cluj-Napoca.

Cititi in ZIARUL FINANCIAR de maine ce cifra de afaceri estimeaza Endava ca va realiza in primul semestru al acestui an si ce planuri are compania pentru cea de-a doua jumatate a anului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO