ZF 24

Evomag.ro mizează pe o creştere a vânzărilor la peste 20 mil. euro

Evomag.ro mizează pe o creştere a vânzărilor la peste...

Autor: Emil Popescu

22.01.2014, 19:45 232

Magazinul online evomag.ro estimează că va înregistra în acest an o cifră de afaceri de peste 20 de milioane de euro, în creştere cu cel puţin 30% faţă de 2013.

„Începutul de an este unul promiţător. Ne aşteptăm la un an foarte bun pentru comerţul online pentru că este, în continuare, un domeniu favorabil, iar clienţii conştientizează tot mai mult beneficiile de a face cumpărături online“, a declarat într-un comunicat Mihai Pătraşcu, directorul general şi proprietarul retailerului.

Compania estimează că piaţa de retail online IT&C va creşte în acest an cu 15-20%. Evomag va viza în acest an achiziţia unor magazine online cu cel puţin trei ani de activitate, afaceri de peste 500.000 de euro şi o bază de clienţi stabilă, indiferent de domeniul în care activează.

Compania îşi propune, de asemenea, deschiderea mai multor puncte de prezenţă, în marile oraşe, şi diversificarea portofoliului de produse, cu bunuri de larg consum, de pe segmentul auto şi cel al electrocasnicelor mari. Anul trecut Evomag a avut vânzări de 15,5 milioane de euro, în urcare cu 35% comparativ cu 2012.

Magazinul este deţinut de firma Evo­lution Prest Systems, controlată de Mihai Pătraşcu.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 23.01.2014

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO