ZF 24

Exigent Development, firma care dezvoltă proiectul de locuinţe Plaza Residence din Militari, a făcut afaceri de 255 mil. lei în 2019, mai mult decât dublu faţă de 2018

Exigent Development, firma care dezvoltă proiectul de...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

27.05.2020, 18:05 1717

Exigent Development este deţinută, conform datelor de pe platforma de analiză a companiilor Confidas, de trei acţionari: Cornel Petruţ Ion, Daniel Niculae şi Francisca Elena Niculae, fiecare având părţi egale din companie.

Exigent Development, o companie cu activităţi de dezvoltare imobiliară, deţinută de trei acţionari români, a încheiat anul 2019 cu o cifră de afaceri de 255 de milioane de lei, mai mult decât dublu comparativ cu anul precedent, după cum arată datele publicate pe site-ul Ministerului de Finanţe. În acelaşi timp, profitul companiei a fost de 112 milioane de lei în 2019, ceea ce în­seam­nă o marjă de pro­fit de 44%.

Exigent Develop­ment este deţinută, conform datelor de pe platforma de analiză a companiilor Confidas, de trei acţionari: Cor­nel Petruţ Ion, Daniel Niculae şi Francisca Elena Niculae, fiecare având părţi egale din companie.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO