Fabricile Napolact au un nou director. Lucian Chelba a lucrat pentru Coca-Cola şi P&G

7 dec 2017 Autor: Mădălina Panaete

Lucian Chelba, 39 de ani, un manager cu o experienţă de 13 ani în domeniul producşiei, a preluat începând cu această lună funcţia de director de producţie pentru cele două fabrici FrieslandCampina Romania din Cluj-Napoca şi Târgu Mureş. Din această poziţie este responsabil pentru controlul operaţiunilor şi organizaţiei de producţie.

Absolvent al Universităţii Politehnice Bucureşti, el are  o experienţă de peste 15 ani dintre care 13 ani în domeniul producţiei.

„Sunt bucuros să mă alătur echipei FrieslandCampina România, producătorul unui brand de lactate local cu istorie, Napolact. Alături de colegi şi colaboratori voi duce mai departe creşterea şi evoluţia fabricilor companiei, cu obiectivul de a obţine performanţă în producţie”, a declarat Lucian Chelba.

Lucian Chelba este licenţiat în Inginerie Auto la Universitatea Politehnică din Bucureşti. În anul 2002 îşi începe activitatea profesională în domeniul auto, iar din 2004 preia funcţia de  supervizor operaţiuni în cadrul Coca-Cola HBC, devenind mai târziu Coordonator al programelor de training tehnic în aceeaşi companie. În anul 2009 trece în domeniul producţiei bunurilor de larg consum la compania Procter&Gamble unde este, pe rând, Inginer procese de producţie, Manager pe liniile de producţie, Manager Întreţinere Autonomă şi Manager al Departamentului de Materiale Procese şi Livrabile. 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 
Cuvinte cheie:
fabrici
, director
, coca-cola
, p&g
, productie
, cluj napoca
, manager
, experienta
, functie
, incepere
, preluare
, romania
, mures
, operatiuni
, targu mures
, control
, organizatie
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide