ZF 24

Faimosul Tablet PC de la Apple ar putea fi lansat in aceasta luna

Faimosul Tablet PC de la Apple ar putea fi lansat in aceasta luna
05.01.2010, 11:05 20

In incercarea de a castiga o cota de piata mai mare pe segmentulhandheldurilor, Apple ar putea lansa tablet PC-ul in aceastasaptamana, informeaza Bloomberg citand o persoana apropiatasituatiei.

Conform sursei citate, device-ul ar putea fi pus la vanzareincepand din martie. Noul produs de la Apple ar putea beneficia decererea in continua crestere de astfel de electronice ce pot fifolosite in acelasi timp pentru navigarea pe internet, vizionareade filme si auditia de muzica. De asemenea, tablet PC-ul s-ar puteadovedi a fi si un concurent pe piata de e-readere, concurand atatcu Kindle-ul produs de Amazon cat si cu netbook-uri precum celeproduse de Acer, Asustek Computers si Hewlett-Packard.

Apple ar putea vinde inca din primul an aproape 1,4 milioane detablete. Daca produsul va fi vandut la un pret de 600 dolari,vanzarile companiei ar putea creste cu 2%. Designul si software-ulfolosite de Apple ar putea oferi tabletei acces la peste 100.000 deaplicatii, care in prezent pot rula pe iPhone.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO