ZF 24

Familia Muntean, care deţine crama Valea Ascunsă din Transilvania, a investit într-un complex cu 10 cabane de pescuit şi vrea să se extindă ca să producă ţuică şi coniac

ANTREPRENORI LOCALI

Crama Ascunsă este amplasată în zona Lechinţa din Transilvania unde lucrează 20 de hectare de vie.

Crama Ascunsă este amplasată în zona Lechinţa din Transilvania unde lucrează 20 de hectare de vie.

Autor: Cristina Roşca

16.06.2020, 19:55 456

♦ Familia Muntean deţine 20 de hectare de viţă de vie în podgoria Lechinţa din Transilvania ♦ Producătorul de vin Crama Ascunsă are o cramă proprie unde poate realiza 100.000 de litri de vin ♦ Compania pariază acum pe turism cu un proiect de 10 cabane de pescuit şi vrea să dezvolte camere şi în zona cramei.

Familia de antreprenori locali Muntean, ce deţine crama Valea Ascunsă din Transilvania, pariază pe dezvoltarea turismului în zonă, atât cel viticol, cât şi cel de pescuit.

„Momentan, prioritatea noastră este promovarea produselor şi a zonei în care operăm. Zona Teaca-Bistriţa este un teritoriu nedescoperit, însă eforturile noastre încep să prindă contur, în ultimul an având un număr ridicat de clienţi din toate colţurile ţării“, spune Andra Bianca Muntean, managerul de marketing şi comunicare al cramei Valea Ascunsă. Familia sa este cea care deţine businessul.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO