Familia Pascu a ajuns să deţină 7% din STK Emergent

5 iun 2014 Autori: Roxana Pricop , Andrei Cîrchelan

Nicolae Pascu, directorul general al STK Financial, societatea care administrează STK Emergent, cel mai mare fond închis listat la bursă, a ajuns să controleze aproape 7% din unităţile fondului alături de soţia sa Cristina-Ve­ronica Pascu, după ce aceştia doi au cumpărat recent 2,23% din unităţile fondului.
 
Cei doi au cumpărat în şedinţa de vineri, 30 mai, un pachet cumulat de 2,23% din unităţile STK Emergent, pe care au plătit 681.000 de lei.
 
„De-a lungul timpului am fost un cum­pă­ră­tor constant al acţiunilor STK. Eu cumpăr pentru că preţul e prea mic şi nu reflectă va­loa­rea acţiunilor. Achiziţiile vor continua în funcţie de resursele disponibile“, a declarat Nicolae Pascu.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 05.06.2014

 
Cuvinte cheie:
familie
, fond
, nicolae pascu
, skt
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide