ZF 24

Fantezie în albastru mat: S63 AMG Coupé Diamond Edition by Mansory

Fantezie în albastru mat: S63 AMG Coupé Diamond Edition...

Autor: Andrei Ştirbu

13.03.2015, 11:03 1131

La ce linii frumoase are, ne este greu să credem că va exista un kit de tuning care să urâţească un Mercedes-Benz S Coupé. Pe de altă parte, în lumea tuningului liniile decenţei sunt trecute destul de des. Noi sperăm să fim feriţi de experimente eşuate şi să avem parte de mai multe din astea. 

Exemplarul de faţă este un S63 AMG Coupé trecut prin mâinile celor de la Mansory. Metamorfoza poartă de numirea de Diamond Edition implică mult, mult albastru. Exteriorul este scăldat în albastru mat şi aduce, faţă de modelul standard, câteva modificări de ordin estetic: încă un set de DRL-uri cu LED, admisii mărite, o capotă nouă, eleron subtil pe coadă, difuzor spate schimbat, evacuări duble, etc. Interiorul este marcat tot de culoarea albastru, în asociere cu alb. Poate că nu este chiar originală abordarea cromatică de la interior, însă finisajele unui S-Class te fac să ierţi (aproape) orice.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO