ZF 24

Farmaciile Help Net au ajuns la afaceri de peste 780 mil. lei în 2019, plus 18% în primul an complet sub umbrela grupului german Phoenix

Sebastian Ring, Managing Director al Farmexim şi Help Net: Dezvoltarea reţelei de farmacii Help Net este o prioritate continuă pentru companie.

Sebastian Ring, Managing Director al Farmexim şi Help Net: Dezvoltarea reţelei de farmacii Help Net este o prioritate continuă pentru companie.

Autor: Georgiana Mihalache

23.01.2020, 19:00 268

♦ Help Net are o reţea de 300 de farmacii şi continuă dezvoltarea după ce a făcut două achiziţii semnificative în 2019, în Constanţa şi în zona Transilvaniei.

 

Reţeaua de farmacii Help Net, al patrulea jucător din piaţă după cifra de afaceri, a încheiat anul 2019 cu o cifră de afaceri mai mare cu 18% faţă de anul anterior, potrivit reprezentanţilor companiei, ceea ce duce afacerile retailerului farma la peste 780 mil. lei, din calculele ZF.

Targetul reprezentanţilor Help Net pentru 2020 este o creştere de 22% a cifrei de afaceri, ceea ce ar duce reţeaua de farmacii la un business de 1 mld. lei, potrivit estimărilor ZF.

 „Dezvoltarea reţelei de farmacii Help Net este o prioritate continuă pentru companie. În urma achiziţiilor efectuate în 2019, am ajuns la un număr de 300 de unităţi. În 2019, Help Net şi-a consolidat poziţia în zona Constanţa prin achiziţionarea a 17 farmacii din lanţul Proxi Pharm. Procesul de dezvoltare a fost consolidat şi în zona Transilvaniei, prin achiziţionarea celor 32 de farmacii Ecofarmacia“, a spus pentru ZF Sebastian Ring, Managing Director al Farmexim şi Help Net.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO