ZF 24

"Farsa secolului!" Lovitura dată de dinamovişti Stelei chiar la meciul cu City a făcut înconjurul lumii. Ce scrie The Guardian

"Farsa secolului!" Lovitura dată de dinamovişti Stelei...

Autor: Pro Sport

17.08.2016, 09:39 11333

Învinsă la scor (0-5) de Manchester City în manşa tur a play-off-ului Champions LeagueSteaua a primit şi o veritabilă lovitură de imagine din partea marilor rivali de la Dinamo, suporterii din Ştefan cel Mare reuşind să le facă roş-albaştrilor o farsă care va rămâne cu singuranţă în memoria microbiştilor români peste ani.
 

Ultraşi ai "câinilor" l-au convins pe patronul Stelei, Gigi Becali, să-i lase să realizeze o coregrafie pe toată lăţimea tribunei a doua de pe Naţional Arena, afirmând că sunt fani ai vicecampioanei din străinătate (detalii aici).

"Doar Dinamo Bucureşti!" a fost mesajul afişat inconştient şi involuntar de o tribună plină cu suporteri ai Stelei, iar imaginile surpinse la începutul disputei cu Manchester City au făcut înconjurul lumii.

Publicaţii din Grecia, Italia, SUA sau Anglia au preluat ceea ce site-ul 101greatgoals.com a catalogat drept "farsa secolului", povestea fiind relatată inclusiv de cotidianul britanic The Guardian.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO