ZF 24

Fiica lui George Copos duce cofetăriile Ana Pan în Mega Image

Alexandra Copos de Prada

Alexandra Copos de Prada

Autor: Mădălina Dediu Panaete

11.05.2015, 00:07 38398
Lanţul de cofetării Ana Pan are în plan ca în următorii cinci ani să devină principalul retailer de produse şi cofe­tărie din Bucureşti şi din ţară, spune Alexandra Copos de Prada, fiica omului de afaceri George Copos.

„Continuăm să ne dezvoltăm împreună cu Mega Image, ca dovadă că în 2014 am adăugat două noi shop-in-shop, iar pentru 2015 avem în vedere să deschidem cel puţin încă unu, pe lângă multiplele alte produse pe care le dezvoltăm împreună şi le distribuim clienţilor prin reţeaua lor“, a spus Alexandra Copos de Prada, care ocupă de doi ani funcţia de CEO şi de preşedinte al consiliului de administraţie al Ana Pan.

Alexandra Copos spune că intenţia Ana Pan este de a dezvolta în paralel atât magazinele, cât şi shop-ul online, deoarece crede în creşterea comerţului online în vi­itor. De asemenea, anul trecut ea şi-a deschis şi primul business propriu - cafeneaua Ana Baking Co., situată pe Calea Dorobanţilor din Bucureşti.

Ana Pan numără în prezent 13 magazine şi 6 spaţii de tip shop-in-shop deschise în parteneriat cu Mega Image.

Ziarul Financiar vă recomandă şi:

C.H.I.P. - cel mai ieftin computer din lume

 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO