ZF 24

Firma de avocatură RTPR a promovat opt avocaţi în poziţii de associates, senior şi managing associates

Firma de avocatură RTPR a promovat opt avocaţi în...

Autor: Roxana Rosu

15.02.2021, 16:08 182

Firma de avocatură RTPR a promovat opt avocaţi în poziţii de associates, senior şi managing associates.

Andreea Nedeloiu, Bianca Eremia, Raluca Tudoroiu şi Vicu Buzac au fost promovaţi ca Senior Associates, iar Andrada Rusan ca Managing Associate.

De asemenea, Ioana Ilie, Petruş Partene şi Andrei Costea devin Associates.

„Am încheiat un an cu provocări neprevăzute şi multe incertitudini. Dar împreună am reuşit nu doar să trecem peste obstacole, ci să avem rezultate remarcabile, cu multe tranzacţii de răsunet. Iar acest succes se datorează întregii echipe, efortului comun, dedicării şi implicării individuale. Ne-am adaptat cu toţii noilor condiţii de muncă într-un ritm alert şi am dovedit încă o dată că suntem o echipă puternică şi eficientă, astfel încât clienţii noştri să beneficieze de acelaşi standard de calitate cu care i-am obişnuit”, a declarat Costin Tărăcilă, Managing Partner.

Andreea Nedeloiu (Chiriac) şi-a început activitatea în cadrul RTPR în anul 2012. Ea este specializată în drept bancar şi finanţări, fiind implicată în unele dintre cele mai renumite tranzacţii din România din sectorul bancar şi financiar. A asistat numeroşi clienţi ce activează în industrii reglementate, bănci şi instituţii financiare internaţionale.

Bianca Eremia face parte din echipa RTPR din anul 2010. Are experienţă în domeniul financiar-bancar, asistând atât bănci locale şi internaţionale şi instituţii financiare, precum şi împrumutaţi în legătură cu diverse proiecte de finanţări complexe, care au implicat, printre altele, credite sindicalizate sau bilaterale, împrumuturi municipale, datorie publică, achiziţii publice, crearea şi perfectarea de garanţii, furnizarea de consultanţă în domenii reglementate. Bianca a asistat Macquarie Infrastructure and Real Assets (MIRA) în legătură cu aspecte de finanţare în contextul achiziţiei unui portofoliu de active în sectorul energetic din România de la grupul CEZ.

Raluca Tudoroiu are o experienţă de peste 8 ani în domeniul litigiilor, asistând şi reprezentând companii locale şi internaţionale în soluţionarea disputelor, în special în aria litigiilor comerciale, de drept civil şi societar, administrativ şi fiscal sau în domeniul construcţiilor. A acordat consultanţă şi reprezentare în mai multe arbitraje privind achiziţii publice.

Vicu Buzac s-a alăturat echipei RTPR în 2014. Este specializat în litigii, având o experienţă bogată cu precădere în domeniul arbitrajelor internaţionale în diverse domenii (financiar-bancar, construcţii şi imobiliar, M&A, petrol şi gaze), dar şi în litigii comerciale şi de proprietate intelectuală. A deţinut calitatea de secretar al tribunalului arbitral în diverse arbitraje internaţionale, pentru arbitri renumiţi la nivel mondial. De asemenea, el este specializat în domeniul protecţiei datelor cu caracter personal.

Andrada Rusan s-a alăturat echipei RTPR în 2014, încă de la începutul carierei. Principala sa arie de expertiză o reprezintă litigiile comerciale, în special din aria concurenţei, a concurenţei neloiale şi a proprietăţii intelectuale. Andrada este de asemenea implicată în acordarea de consultanţă juridică în aceste arii de practică şi reprezentarea clienţilor în investigaţii ale autorităţii de concurenţă.

Ioana Ilie, Petruş Partene şi Andrei Costea au experienţă în asistarea şi reprezentarea companiilor locale şi internaţionale din diverse sectoare de activitate în tranzacţii din cele mai variate domenii, printre care fuziuni şi achiziţii, finanţări, pieţe de capital, dreptul concurenţei, protecţia datelor, precum şi litigii

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO