ZF 24

Flamingo vrea sa atraga 29 mil. lei prin emisiunea de obligatiuni convertibile

10.08.2009, 11:40 65

Administratorii Flamingo International (simbol bursier FLA) vor propune actionarilor societatii, in Adunarea Generala Extraordinara (AGEA) din 17 august, aprobarea unei emisiuni de obligatiuni convertibile in actiuni in valoare de 29 mil. lei (6,9 mil. euro).

Oferta de obligatiuni urmeaza sa se desfasoare in doua etape. Astfel, in prima etapa actionarii inscrisi la data de 2 septembrie 2009 vor putea sa-si exercite dreptul de preemptiune, putand subscrie obligatiuni proportional cu numarul de actiuni detinute. In a doua etapa, obligatiunile ramase nesubscrise in prima faza vor face obiectul unei oferte adresate investitorilor, inclusiv actionarilor. Actionarii vor putea sa subscrie obligatiuni in valoare cel putin echivalentul in lei a 50.000 de euro.

Obligatiunile ramase nesubscrise in urma celor doua etape vor fi anulate. Obligatiunile vor avea o maturitate de 5 ani.

Titlurile Flamingo se tranzactionau in debutul sedintei de astazi la un pret de 0,0277 lei/actiune, cu 3,36% peste nivelul de referinta. La aceasta cotatie, capitalizarea societatii se ridica la 21,6 mil. lei (5,1 mil. euro).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO