ZF 24

FMI discuta la Bucuresti pe legea de buget si pregateste o a doua evaluare a acordului cel mai probabil in ianuarie

14.12.2009, 10:36 17

O misiune a FMi se afla la Bucuresti intre 14 si 16 decembriepentru a discuta cu autoritatile romane aspecte tehnice ale legiibugetului pe 2010, intalnire care va servi drept pregatire pentru aa doua evaluare a acordului stand-by incheiat cu institutiainternationala, au anuntat luni reprezentantii Fondului.

"In perioada 14-16 decembrie, o mica echipa de tehnicieni ai FMIsi Comisiei Europene va vizita Bucurestiul. Vor continua lucrariletehnice pe bugetul pe 2010 cu expertii Ministerului FinantelorPublice. Aceasta vizita tehnica face parte din dialogul continuu cuautoritatile romane. Totodata, vizita va pregati misiunea definalizare a celei de-a doua evaluari a Acordului Stand-By. Datelemisiunii de evaluare nu au fost stabilite inca. Misiunea deevaluare ar putea reveni in ianuarie, dupa formarea unui noucabinet si elaborarea programului de guvernare", a declarat TonnyLybek, reprezentanul regional al FMI pentru Romania siBulgaria.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO