ZF 24

FMS a obtinut linii de credit in valoare de cinci mil. euro

16.04.2007, 12:46 20

Fleet Management Services (FMS) a obtinut doua linii de credit in valoare totala de cinci milioane de euro de la doua institutii financiare, fondurile urmand sa fie utilizate in 2007 pentru dezvoltarea activitatii, a declarat directorul de marketing al firmei, Madalina Stoica.

"Am contractat liniile de finantare de la doua companii financiare, in valoare de trei milioane de euro, respectiv doua milioane de euro", a spus Stoica, fara sa precizeze numele celor doua institutii.

Sumele vor fi utilizate de catre compania de administrare de flote auto pe parcursul acestui an si pot fi rambursate intr-un termen de trei ani.

"Efectele obtinerii acestui credit se vor rasfrange asupra clientilor nostri prin reducerea ratelor lunare pentru autovehiculele inchiriate pe termen lung, datorita accesarii conditiilor financiare preferentiale obtinute de FMS", a afirmat directorul executiv al companiei, Daniel Ivan, intr-un comunicat. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO