ZF 24

Fostul producator al berii Bergenbier le angajeaza pe Madonna si Pussycat Dolls sa se bata in reclame cu Paris Hilton

Fostul producator al berii Bergenbier le angajeaza pe Madonna si Pussycat Dolls pentru a-si face reclama in Brazilia
27.03.2010, 17:32 46

Producatorul olandez de bere Anheuser-Busch InBev, prezent si pepiata din Romania pana in 2009 cu brandul Bergenbier, a semnat uncontract de publicitate cu cantareata de muzica pop Madonna, precumsi cu lidera fostului grup Pussycat Dolls, Nicole Scherzinger, inincercarea de a-si spori vanzarile pe piata sud-americana, undeprincipalul concurent atrage consumatori avand-o pe afis pe ParisHilton, scrie Bloomberg.

InBev inoata impotriva curentului in materie de bugete depublicitate, in conditiile in care principalii concurenti si-auredus cheltuielile, grupul olandez majorandu-si-le cu 20%, la 1,4miliarde de dolari in ultimul trimestru al anului trecut. Majorareaa venit insa cu pretul unui profit in scadere cu 7% fata deestimarile analistilor in perioada respectiva.

Inbev a fost prezent pe piata din Romania pana in vara anuluitrecut, cand a vandut operatiunile fondului de investitii CVC.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO