ZF 24

Franks: Ajustarea sectorului public dureaza mai mult in contextul democratiei, dar se va realiza

Franks: Ajustarea sectorului public dureaza mai mult in contextul democratiei, dar se va realiza
11.04.2010, 13:38 16

Ajustarea sectorului public din Romania dureaza mai mult incontextul in care intr-o democratie este nevoie de timp pentrudiscutii si dezbateri, dar se va realiza, considera seful misiuniiFMI de evaluare a acordului stand-by, Jeffrey Franks, citat deMediafax.

"Cred ca trebuie sa distingem intre problema birocratiei siprocesul natural al democratiei. Intr-o dictatura poti lua masurifoarte rapide cu privire la ce vrei sa faci. Dar dictatura aremulte dezavantaje si stiti asta in Romania. Democratia poate fi unproces mai lent, mai complex, dar in final este un proces mult maireprezentativ", a declarat Franks in emisiunea "Dupa 20 de ani", difuzata duminicade ProTV.

El a precizat ca este nevoie de rabdare pentru ca diferitelepartide politice sa isi exprime opiniile, dar si pentru dezbatereasi discutia legilor. Mai multe despre declaratiile facute deJeffrey Franks la emisiunea "Dupa 20 de ani", difuzata la Pro TVcititi pe www.mediafax.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO