ZF 24

Frizeriile şi saloanele de înfrumuseţare se pregătesc să redeschidă uşile. Ce costume ar putea purta clienţii

Frizeriile şi saloanele de înfrumuseţare se pregătesc...

Autor: Irina Apetrii

01.05.2020, 18:35 995

Patronii saloanelor de înfrumuseţare vor să-şi redeschidă business-urile din 16 mai. Unele saloane au cumpărat deja echipamente de protecţie. Clienţii ar putea purta costume de unică folosinţă, iar angajaţii - viziere.

După piederi de zeci de mii de euro şi 30 de angajaţi în şomaj tehnic, Angelina Cozma, proprietara unui salon, abia aşteaptă să primească din nou clienţi.

„Mediul de afaceri în domeniul de beauty cu siguranţă este pregătit să intre şi să se reinventeze într-o nouă formă, chiar şi începând cu data de 16 mai”, a spus Angelina Cozma.

Atât clienţii, cât şi angajaţii vor fi echipaţi corespunzător, pentru a putea împiedica răspândirea virusului.

„În primul rând vom apela la măşti profesionale cum sunt cele N95, în al doilea, vom miza pe tot ceea ce înseamnă aparatură de dezinfecţie în mediul ambiant, cu ozon şi ultraviolete... costum de unică folosinţă şi, dacă va fi nevoie, cu siguranţă vom utiliza şi viziere”, a declarat aceasta.

Saloanele de beauty aşteaptă acum anunţul oficial de la Guvern, pentru a şti ce măsuri de siguranţă ar trebui să ia pentru a reporni afacerile.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO