ZF 24

Fum la metrou între staţiile Piaţa Victoriei şi Aviatorilor din Capitală, circulaţia fiind blocată

Fum la metrou între staţiile Piaţa Victoriei şi...

Autor: Monica Moanea

14.06.2016, 10:22 4343

Potrivit Inpectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti- Ilfov evenimentul a fost semnalat de conductorul unei granituri de metrou care se deplasa pe ruta Piaţa Victoriei spre staţia Aviatorilor, garnitura de metrou întorcându-se în staţia Piaţa Victoriei.

La faţa locului, pompierii intervin cu şase autospeciale de stingere şi patru ambulanţe SMURD, toate persoanele din staţia de metrou Piaţa Victoriei fiind evacuate, nefiind nicio victimă ţn urma incidentului.

"Au ars 2 m liniari de izolator de la şina de metrou. Incendiul producându-se la 150 de metri de staţia Piaţa Victoriei în sensul spre Aviatorilor", a declarat Adrian Marin de la ISU Bucureşti Ilfov.

"În metroul în care eram au anunţat că e o defecţiune şi hai să ne întoarcem şi mecanicul a început să fugă, vă daţi seama că toată lumea a luat-o la fugă în garnitura respectivă, am ieşit şi am stat vreo 10 minute pe peron, apoi au ajuns pompierii care ţipau să ieşim şi au întins furtunul pe jos", a declarat un martor pentru MEDIAFAX.

"La ora 9.50 s-a detectat fum ieşind din tunel. Nu sunt trenuri blocate în tunel şi nu s-au înregistrat victime" a declarat Evelyn Croitoru, purtătorul de cuvânt al Metrorex pentru MEDIAFAX.

La momentul transmiterii ştirii, circulaţia de metrou la staţia de metrou este blocată.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO