ZF 24

"Furios şi iute 7", "Misiune Imposibilă 5" - printre cele mai aşteptate filme în primăvara-vara 2015

"Furios şi iute 7", "Misiune Imposibilă 5" - printre...

Autor: Departamentul Life

28.03.2015, 15:24 1027

Potrivit site-ului denofgeek.us, cinefilii din întreaga lume aşteaptă cu nerăbdare ca filme precum "Furios şi iute 7" şi "Misiune: Imposibilă. Naţiunea secretă" să intre în cinematografe. Agenţia MEDIAFAX vă prezintă un Top 10 al filmelor care nu ar trebui ratate în anul 2015, deoarece acestea vor putea fi vizionate şi în cinematografele româneşti:

 

1. "Furios şi iute 7", cu regretatul actor Paul Walker, din 3 aprilie în cinematografe

Filmul "Furios şi iute 7", ultimul al actorului Paul Walker, în care acesta a jucat alături de Dwayne Johnson, Michelle Rodriguez şi Jason Statham, va avea premiera în cinematografele din România pe 3 aprilie, informează distribuitorul, Ro Image 2000.

"Furios şi iute 7" continuă aventurile din franciza care şi-a clădit renumele pe viteză. Publicul îi va putea revedea astfel pe Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Chris "Ludacris" Bridges, Elsa Pataky şi Lucas Black, favoriţii fanilor din toată lumea, dar şi figuri noi în franciză, precum Jason Statham, Djimon Hounsou, Tony Jaa, Ronda Rousey, Nathalie Emmanuel şi Kurt Russell.

Capitolul al şaptelea al seriei de succes este regizat de James Wan, după un scenariu de Chris Morgan. Filmul este produs de Neal H. Moritz, Vin Diesel şi Michael Fottrell.

 

2. "Răzbunătorii: Sub semnul lui Ultron", din 24 aprilie, în cinematografele din România

Din distribuţia filmului "Răzbunătorii: Sub semnul lui Ultron/ The Avengers: Age of Ultron" fac parte actorii Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Robert Downey Jr., Mark Ruffalo, Christopher Robert Evans şi Elizabeth Olsen, iar regia este semnată de Joss Whedon.

Dorind să se retragă din activitate ca Iron Man, Tony Stark îl creează pe Ultron, un robot dotat cu o uimitoare inteligenţă artificială. Acesta ar trebui să evalueze pericolele şi să controleze armata de roboţi a lui Stark, doar că Ultron va declara curând război rasei umane. Dotat cu puteri nebănuite şi invincibil în învelişul său de adamantium, robotul se aruncă împotriva New York-ului, Răzbunătorii fiind singurii în stare să ţină piept extraordinarei ameninţări. Iron Man, Căpitanul America, Thor, Văduva Neagră şi Hulk vor avea nevoie de resurse ieşite din comun, dar şi de multă şiretenie pentru a-l înfrunta pe genialul robot, în stare să controleze minţile oamenilor şi să emită distrugătoare radiaţii şi unde electromagnetice, informează cinemagia.ro.

 

3. "She's Funny That Way", din 8 mai, în cinematografele din România

Comedia "She's Funny That Way", în regia lui Peter Bogdanovich, cu actorii Brianne Sidonie Desaulniers şi Owen Wilson în distribuţie, va intra în cinematografele din România din 8 mai, potrivit cinemagia.ro.

Izzy (Imogen Poots) este o prostituată ghinionistă care întâlneşte un client cu o slăbiciune pentru femeile aflate în impas (Owen Wilson). Când aceasta îi oferă 30.000 de dolari pentru a începe o viaţă nouă ca actriţă, el nu ştie că femeia va merge la un casting pentru o piesă din distribuţia căreia soţia sa (Kathryn Hahn) face parte deja. Jennifer Aniston şi Rhys Ifans fac, de asemenea, parte din distribuţia filmului, potrivit site-ului www.denofgeek.us, care scrie că "She's Funny That Way" este un lungmetraj care nu trebuie ratat în 2015.

 

4. "Mad Max: Drumul furiei", care are premiera mondială la Festivalul de la Cannes, intră în cinematografele româneşti pe 15 mai

Noul film din franciza "Mad Max", intitulat "Mad Max: Drumul furiei/ Mad Max: Fury Road", va fi prezentat în selecţia oficială a Festivalului de la Cannes, în afara competiţiei, pe 14 mai. Apoi, pe 15 mai, pelicula va intra în cinematografele din România.

După o pauză de 30 de ani, eroul din această saga cinematografică legendară revine pe marile ecrane, fiind jucat de această dată de actorul britanic Tom Hardy, după ce personajul său a intrat în legendă graţie interpretărilor lui Mel Gibson.

Filmul "Mad Max: Fury Road" prezintă un univers postapocaliptic în care bande de supravieţuitori se înfruntă între ele pentru carburant şi apă. Personajul Max Rockatansky, interpretat de Tom Hardy, o va întâlni pe împărăteasa Furiosa, interpretată de Charlize Theron, care fuge de o bandă aflată pe urmele ei.

Această peliculă marchează, totodată, revenirea mult aşteptată a lui George Miller la filmele de acţiune şi de science fiction. Cineastul australian a iniţiat această franciză în 1979, cu un prim film, "Mad Max" şi a turnat apoi cele două continuări ale acestuia - "Mad Max 2: Războinicul Şoselelor/ Mad Max 2: The Road Warrior" (1981) şi "Mad Max: Cupola Tunetului/ Mad Max Beyond Thunderdome" (1985).

 

5. "Tomorrowland", cu George Clooney, din 22 mai, în cinematografele româneşti

George Clooney joacă rolul principal în lungmetrajul "Tomorrowland", produs de studiourile Disney, un film despre care presa americană a spus iniţial că va fi un SF cu extratereştri, dar care a devenit între timp o peliculă inspirată de un parc de distracţii cu tematică futuristă din Florida.

Scenariul filmului "Tomorrowland", despre care presa americană a spus iniţial că ar prezenta anumite asemănări cu cel al filmului "Întâlnire de gradul trei", de Steven Spielberg, în care un bărbat intră în contact cu câţiva extratereştri ce vizitează Pământul, a fost scris de Brad Bird în colaborare cu Damon Lindelof. De asemenea, regia acestei pelicule este semantă de Brad Bird.

 

6. "Anturaj/ Entourage" ajunge în România pe 12 iunie

Din 12 iunie, în cinematografele româneşti, filmul "Anturaj" readuce împreună starurile din popularul serial omonim - Kevin Connolly, Adrian Grenier, Kevin Dillon, Jerry Ferrara şi Jeremy Piven. Comedia dezvăluie cu mult umor drumul spre succesul hollywoodian al celor cinci prieteni, informează cinemagia.ro.

Vincent Chase (Grenier), Eric (Connolly), Turtle (Ferrara) şi Johnny (Dillon) îşi reiau activitatea sub îndrumarea lui Ari Gold (Piven), fost agent şi actual manager de studio. Deşi ambiţiile lor s-au schimbat, legătura dintre ei rămâne la fel de puternică în faţa capriciilor şi agresivităţii universului de la Hollywood.

Regia acestui film este semnată de Doug Ellin.

 

7. "Jurassic World", din 12 iunie în cinematografele româneşti

Filmul "Jurassic World", regizat de Colin Trevorrow, cu actorii Chris Pratt şi Bryce Dallas Howard în distribuţie, va intra în cinematografele din România pe 12 iunie.

Au trecut 22 de ani de la evenimentele din Jurassic Park, iar parcul de distracţii imaginat de vizionarul John Hammond este acum perfect funcţional. Milioane de turişti au venit anual pe Isla Nublar, plătind preţuri piperate pentru a vedea cu ochii lor dinozaurii readuşi la viaţă de tehnologii revoluţionare, dar, în ultima vreme, numărul vizitatorilor a scăzut. Pentru a creşte vânzările, Corporaţia Patel comandă realizarea unui nou dinozaur. Comportamentul acestuia îi va uimi pe angajaţii parcului, iar natura va profita curând de ocazie pentru a arăta din nou că nu poate fi controlată de om, se arată pe site-ul cinemagia.ro.

 

8. "Terminator: Genisys", cu Arnold Schwarzenegger, va avea premiera în cinematografele din România pe 3 iulie

Regizat de Alan Taylor, filmul "Terminator: Genisys" îi va avea în ditribuţie, printre alţii, pe actorii Arnold Schwarzenegger, Emilia Clarke şi Jason Clarke.

"Terminator 5" va fi o cursă infernală pentru John Connor, care va ajuta forţele militare din trecut să lupte împotriva roboţilor ce au găsit o cale de a transporta înapoi în timp şi alte maşinării de calibru mai mare, informează cinemagia.ro.

 

9. "Ant-Man", cu Michael Douglas, din 17 iulie, în cinematografele româneşti

Înarmat cu o abilitatea extraordinară de a-şi micşora dimensiunea şi de a-şi mări proporţional puterea, escrocul Scott Lang (Paul Rudd) se vede nevoit să îşi accepte latura eroică şi să vină în ajutorul mentorului său, cercetătorul Hank Pym (Michael Douglas), pentru a proteja secretul ce stă în spatele uimitorului costum Ant-Man. În ciuda obstacolelor numeroase şi aproape imposibil de depăşit, Pym şi Lang trebuie să născocească şi să ducă la îndeplinire un plan de succesul căruia depinde viitorul întregii omeniri, informează cinemagia.ro.

Regia filmului este semnată de Peyton Reed.

 

10. "Misiune: Imposibilă. Naţiunea secretă", cu Tom Cruise, din 31 iulie, în cinematografele româneşti

Un alt film care nu trebuie ratat în vara lui 2015 este "Misiune: Imposibilă. Naţiunea secretă/ Mission: Impossible 5", care va intra în cinematografele din România pe 31 iulie. Regizat de Christopher McQuarrie, filmul prezintă o nouă misiune imposibilă pentru descurcăreţul agent Ethan Hunt (Tom Cruise). De această dată, agentul trebuie să înfrunte Sindicatul, o periculoasă organizaţie criminală cu planuri sumbre pentru întreaga lume.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO