ZF 24

Gala ZF După Afaceri Premium, X: cum creşte piaţa de lux din România

Gala ZF După Afaceri Premium, X: cum creşte piaţa de lux din România

Autor: Cristina Roşca

21.10.2019, 00:07 95

Toamna se numără bobocii, dar nu numai. În acest anotimp, an de an, revista După Afaceri Premium numără reuşitele de peste an din industria de lifestyle şi lux. Joi-seară, în cadrul evenimentului ce are loc an de an în luna octombrie, au fost premiaţi acei promotori ai unui stil de viaţă premium, oameni care pun o cărămidă la fundaţia acestei industrii a luxului.

După Afaceri Premium a construit în jurul său, în cei mai bine de zece ani de prezenţă, o comunitate de oameni care condimentează mediul de business local cu un strop în plus de frumos.

Peste 250 de invitaţi au participat joi-seară la Face Kusin la cea de-a zecea ediţie a Galei După Afaceri Premium, un eveniment care, ca de fiecare dată, îşi propune să premieze artizanii industriei de lux şi lifestyle. Cristina Roşca

Pentru cei care nu ştiu - puţini sperăm noi - După Afaceri Premium este o publicaţie lunară de lux care completează Ziarul Financiar din punct de vedere al conţinutului prin trendurile de business lifestyle pe care le prezintă în paginile sale.

AFACERI DE LA ZERO