ZF 24

Gândul.info lansează campania-eveniment “Cu Gândul la România”

Gândul.info lansează campania-eveniment “Cu Gândul...
19.05.2015, 17:18 140

La 10 ani de Gandul.info, cea mai pro-activă platformă jurnalistică îşi celebrează valorile declanşând o nouă revoluţie în conştiinţa civică şi în mentalitatea colectivă prin lansarea campaniei-eveniment “Cu Gândul la România”. Astfel, “10 ani de Gândul” nu reprezintă doar un moment aniversar, ci şi o puternică iniţiativă jurnalistică şi o misiune pentru România următoarului deceniu.

Concret, Gândul.info îi provoacă pe cititori la un exerciţiu de gândire liberă, profundă şi, mai ales, aplicată despre viitorul României în următorii 10 ani. Cu gândul la cititori, campania îi invită pe aceştia să devină, la rândul lor, promotori ai valorilor cu care rezonează, într-un parteneriat deopotrivă motivaţional şi aspiraţional. În fiecare lună pe parcursul anului 2015, Gândul va celebra, împreună cu cititorii săi, câte o valoare naţională menită să regăsească şi să scoată la iveală acei români care au făcut din Puterea Gândului, faptă şi au reuşit să transforme forţa gândirii în acţiuni care să facă diferenţa astăzi, mâine şi peste 10 ani.

Campania, puternic interactivă, se desfăşoară în fiecare zi pe platforma cugandullaromania.gandul.info, pe care vom descoperi împreună epic stories, reportaje video, intervenţii live şi opinii ale contributorilor şi invitaţilor speciali. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO