ZF 24

Geoana: Nu exista niciun argument impotriva nominalizarii lui Klaus Iohannis in functia de premier. Un guvern "de uniune" ia prea mult timp

14.10.2009, 18:19 90

"Din punctul de vedere al afirmatiilor si sugestiilor facute depresedintele Traian Basescu, pozitia PSD-PC este ca in acest momentnu exista niciun argument impotriva nominalizarii lui KlausIohannis pentru functia de premier. Domnul Basescu a fost primar,domnul Boc a fost primar, nu vad de ce Iohannis nu ar putea conduceguvernul", a declarat miercuri presedintele PSD Mircea Geoana, dupaconsultarile partidelor politice cu presedintele TraianBasescu.

Referitor la crearea unui guvern de uniune nationala, sugestiafacuta de presedintele Romaniei, Mircea Geoana a declarat ca oastfel de constructie ar dura prea mult timp si s-ar putea "intindepana dupa alegeri"

"Aluzia pe care Traian Basescu a facut-o referitor la un premierfamiliarizat cu FMI mi se pare o varianta mai degraba potrivitapentru un ministru de finante pentru ca in acest moment este nevoiade un premier care sa poata gestiona aceasta criza socio -economica", a comentat Mircea Geoana declaratiilepresedintelui.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO