ZF 24

Germanii de la B Braun şi-au făcut companie de servicii de suport unde vor lucra 100 de angajaţi. Grupul construieşte o fabrică de 120 mil. euro la Sânandrei, lângă Timişoara, unde va produce din 2021 soluţii perfuzabile pentru spitale

Germanii de la B Braun şi-au făcut companie de servicii...

Autor: Georgiana Mihalache

08.11.2019, 20:00 666
Compania B Braun, subsidiara grupului german cu acelaşi nume, care furnizează produse şi servicii medicale pe piaţa românească din 1998, a înfi­inţat în septembrie 2019 firma B Braun Shared Services România SRL, prin care va oferi servicii de suport companiilor din grup la nivel local.

„Această entitate va presta ser­vi­cii  de suport către toate celelalte com­panii ale grupului B. Braun în Româ­nia şi va deveni operaţională în primul tri­mestru al anului 2020. Vor fi trans­feraţi din com­paniile exis­tente toţi an­ga­jaţii care oferă deja ast­fel de servicii. Vor fi pes­te 100 de angajaţi trans­feraţi din cadrul com­paniilor din România, dar vor deservi şi entităţile din afara României“, au spus repre­zentanţii B. Braun la solicitarea ZF.

B. Braun a avansat termenul pen­tru finalizarea construcţiei de 120 mil. euro de lângă Timişoara, în 2021 esti­mând să iasă primele soluţii per­fuza­bile pe porţile fabricii.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO