ZF 24

Germanii de la Miele investesc încă un milion de euro în extinderea producţiei din Braşov după o creştere cu 50% a businessului

Germanii de la Miele investesc încă un milion de euro...

Autor: Cristina Rosca

06.10.2014, 13:02 583
Germanii de la Miele, producătorul ger­man de aparatură electrocasnică de lux, va investi în acest an 1 milion de euro în extinderea producţiei fabricii de la Bra­şov care produce unităţi electronice (com­­ponente pentru aparatura electro­cas­nică). Aceasta este a doua ex­tindere a fa­bricii din ultimii doi ani, după cea din 2013.
 
Grupul german continuă să inves­teas­că în România la cinci ani de la inau­gu­rarea fabricii care a ajuns la afaceri de peste 36 milioane de euro anul trecut, în creş­tere cu aproape 50% comparativ cu anul anterior. De asemenea, profitul companiei a crescut de circa şase ori în 2013, până la 3 milioane de euro.
 
„În fabrica din Braşov vom continua să producem unităţi de control elec­tro­nice. În pregătirea următoarei etape de dezvoltare, până la sfârşitul anului în curs va fi integrată la Braşov o nouă linie de producţie care va produce unităţi de control pentru produse de serie mică şi mijlocie. Valoarea acestei noi investiţii se ridică la aproximativ 1 milion de euro“, spune Hartmut Hohaus, director general al Miele Tehnica.
 
El conduce fa­brica încă de la început, unitatea de pro­ducţie fiind inau­gu­rată în 2009, la mai puţin de un an de la începerea lucră­rilor de construcţie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO