ZF 24

Germanos da garantie pe viata pentru telefoanele mobile

16.03.2009, 15:20 147

Germanos, cel mai mare retailer telecom din Romania, parte a grupului Cosmote, va oferi garantie pe viata pentru orice telefon mobil achizitionat din oricare din cele peste 260 de magazine din reteaua proprie de magazine.

La finalul perioadei de garantie de 2 ani oferita de producator conform legislatiei in vigoare, Germanos ofera in continuare garantie pentru telefonul mobil pe toata durata utilizarii acestuia de catre beneficiar, fara costuri suplimentare.

Germanos va asigura astfel reparatiile pe toata durata utilizarii de catre beneficiar a telefonului mobil, prin inlocuire de piese sau chiar inlocuire totala cu un model identic sau cu caracteristici similare, in situatia in care modelul respectiv a fost scos din fabricatie.

Germanos sustine ca detine in prezent cea mai mare retea de service tehnic de telefoane mobile din Romania. In fiecare magazin Germanos se pot efectua gratuit constatari si reparatii simple, verificarea si regenerarea acumulatorilor telefoanelor mobile si actualizari gratuite de software pentru telefoanele de ultima generatie aflate in garantie.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO