Grupul Eurolines şi-a majorat afacerile cu 20% şi a ajuns la 150 mil. euro în 2017

7 dec 2017 Autor: Simona Tatu

Cifra de afaceri a grupului Eurolines, alcatuit din 22 de firme, a cunoscut o creştere de 20% în 2017, ajungând la 150 de milioane de euro.

“Reteaua de agentii Eurolines şi TUI TravelCenter va depasi afaceri de 100 de milioane de euro în 2017, iar la nivel de grup afacerile au ajuns la 150 de milioane de euro. Piata se maturizeaza incet încet, iar oamenii încep sã punã pret pe încredere si sigurantã”, a spus Dragoş Anastasiu, preşedinţele Eurolines Group România.

 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 
Read this article in english on www.ZFenglish.com
Cuvinte cheie:
grup
, afaceri
, majorare
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide