ZF 24

Grupul Eurolines ţinteşte afaceri de 90 mil. euro. „Estimăm o creştere cu minimum 20%“

Dragoş Anastasiu

Dragoş Anastasiu

Autor: Mirabela Tiron

28.02.2014, 00:06 335
Grupul Eurolines, condus de omul de afaceri Dragoş Anastasiu, şi-a bugetat anul acesta o creştere cu cel puţin 20% a cifrei de afa­ceri, ceea ce înseam­nă afaceri de 90 mil. euro, potrivit cal­cu­le­lor ZF. „Sunt bu­curos că ne-am atins toate obiectivele anul trecut“, a spus ieri omul de afaceri Dragoş Anastasiu, fondatorul grupului. Cifra de afaceri s-a ridicat anul trecut la 330 mil. lei (75 mil. euro), în creştere cu 30% faţă de anul anterior, după cum au susţinut ofi­cialii grupului. EBITDA în 2013 a fost de 3% din cifra de afaceri.
 
Cea mai mare companie din grup este firma Touring Europabus România, care de­ţine reţelele de agenţii TUI Travel Center şi Eurolines, şi care a contribuit cu 70% la cifra de afaceri din 2013. Întrebat de ZF câţi turişti români au plecat în vacanţă în străinătate prin grupul Eurolines, un reprezentant al grupului a spus că „peste 50.000 şi-au cumpărat pachete“.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO