ZF 24

Hackerii lovesc din nou Rusia: Anonymous susţine că a piratat posturi de televiziune ruseşti şi au difuzat imaginile războiului din Ucraina

Hackerii lovesc din nou Rusia: Anonymous susţine că a...

Autor: Dorin Oancea

07.03.2022, 09:20 188

Gruparea de hackeri Anonymous susţine că a piratat posturile de televiziune de stat ruseşti pentru a difuza imagini din timpul războiului din Ucraina, scrie BBC.

Într-o postare pe Twitter, Anonymous a afirmat că a spart canale precum Russia 24, Channel One şi Moscow 24, pe lângă serviciile ruseşti de streaming Wink şi Ivi.

BBC nu a reuşit să verifice independent aceste afirmaţii.

Într-o postare separată, grupul a declarat că este implicat "în cea mai mare operaţiune Anonymous văzută vreodată", adăugând că este îngrijorat de faptul că unele guverne ar putea să îl considere o ameninţare şi să desfăşoare operaţiuni sub pavilion fals pentru a-l discredita.

"Amintiţi-vă de noi când diverse puteri îşi vor îndrepta atenţia spre noi, pentru că se va întâmpla", a declarat Anonymous. "Putem schimba lumea în bine. Aceasta a fost întotdeauna ideea".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO