ZF 24

Hagi si-a extins hotelul din Mamaia cu 1,2 mil. euro de la UE

15.09.2009, 17:21 337

Hotelul de patru stele Iaki din Mamaia, care se afla inproprietatea fostului fotbalist Gheorghe Hagi, va primi o finantaredin fonduri nerambursabile de 1,2 mil. euro pentru modernizarea siextinderea hotelului. Hagi Sport, firma care opereaza hotelul Iakidin Mamaia, a depus anul trecut proiectul "Modernizare si extindereHotel Iaki-Mamaia", cu o valoare de peste 4 mil. euro, in cadrulProgramului Operational Regional (POR), "Crearea, dezvoltarea,modernizarea infrastructurii de turism pentru valorificarearesurselor naturale si cresterea calitatii serviciilorturistice".

Directorul de marketing al hotelului Iaki a declarat intr-uninterviu acordat ZF ca pentru acest an investitia totala bugetatapentru extindere este de 5,5 milioane de euro, suma alocatadezvoltarii a 24 de camere, a unui restaurant de 270 de locuri,renovarii etajelor, dar si decoratiunilor interioare. Hotelul luiHagi are in prezent 122 de camere clasificate la patru stele si aavut incasari in primul semestru din acest an de 970.000 de euro,mai putin cu 6% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO