ZF 24

Haine ieftine direct de la stat. Pantofi sau pulovere la preturi de 8 lei

Haine ieftine direct de la stat. Pantofi sau pulovere la preturi de 8 lei
17.03.2010, 11:58 5563

Daca vi se par prea scumpe hainele de la magazine sau pur sisimplu nu va atrag ofertele retailerilor ori ale comerciantilorsimpli, cumparati mai ieftin produse direct de la stat! Acesta estesfatul celor de la incont.ro.

Oferta depozitului de produse confiscate pe care Fiscul il arein Bucuresti bate orice mega-promotie din magazine: pulovere dedama sau camasi pentru copii la 7 lei, sosete la 1 leu, ghetutepentru copii la 10 lei, hanorace pentru barbate la 5 lei, geaca deblugi la 21 lei sau pantofi cu toc din imitatie de piele la 8lei.

Prezentarea produselor nu este una pentru fitosi, acestea fiindprezentate pe niste rafturi vechi de fier intr-o hala intunecata.Mai mult, produsele de imbracaminte si incaltaminte nu sunt pentrupersoanele foarte pretentioase, majoritatea fiind produse turcestisau chinezesti, dar de calitate buna. Aflati de unde puteti cumpara haine direct de lastat pe www.incont.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO