ZF 24

Horia Ciorcila, Banca Transilvania: Nu am mai avut discutii cu potentiali investitori in ultimele sase luni

Horia Ciorcila: Nu am mai avut discutii cu potentiali investitori in ultimele sase luni
09.12.2009, 19:04 53

Horia Ciorcila, presedintele si fondatorul Bancii Transilvania(TLV), sustine ca nu a mai avut discutii cu potentiali investitoride cateva luni si neaga ca ar purta negocieri privind vanzareabancii.

"Noi nu negociem institutional cu nimeni. Investitorii potcumpara pana la 10% din actiuni pe Bursa. Nu stiu la ce se facereferire cand se vorbeste de intrarea unei banci straine inactionariat", a declarat Ciorcila pentru ZF.

El sustine in continuare ca nu are informatii privindtranzactiile de luni cand s-au transferat 4% din actiunile banciipentru 24 mil. euro.

"Noi nu am mai avut discutii din mai-iunie. Nici atunci nu s-aajuns la un nivel la care sa se vorbeasca despre o tranzactie", aprecizat Ciorcila.
El controleaza circa 5% din actiunile Bancii Transilvania.
Reprezentantii celor trei SIF-uri care controleaza impreuna 14,6%din actiunile Bancii Transilvania au declarat de asemenea ca nustiu cine sunt investitorii care au cumparat luni si ca nu auprimit oferte pentru participatiile pe care le detin.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO