ZF 24

Hotelurile Galaţi Centrum şi Danube Stars din Galaţi au fost afiliate lanţului hotelier Orbis şi vor deveni Mercure şi ibis Styles din 2020

Hotelurile Galaţi Centrum şi Danube Stars din Galaţi...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

04.06.2019, 12:22 1042

Orbis Hotel Group, partener strategic al lanţului hotelier Accor din Europa de Sud-Est, a semnat un acord de management în România pentru operarea a două hoteluri existente care vor fi supuse modernizării şi vor fi redeschise sub două branduri noi: Mercure Galaţi Centrum (66 de camere) şi ibis Styles Galaţi Dunărea (79 de camere). Astfel, unităţile Galaţi Centrum (trei stele) şi Danube Stars (trei stele) vor deveni Mercure Galaţi Centrum (patru stele) şi ibis Styles Galaţi Dunărea ( trei stele). Cele două hoteluri sunt deţinute de antreprenorul Traian Sandu, proprietarul grupului Galtour – Dunărea din Ga­laţi, cu activităţi în sectorul agenţiilor de turism, al hotelurilor şi restau­ran­te­lor.

„Ambiţia noastră este de a face din aceste hoteluri cele mai bune destinaţii din oraş, pe segmentele lor. Dorim să aducem noi standarde pe piaţa ospitalităţii locale. Galaţi este acum pe un val de schimbări pozitive şi dorim să fim o parte din el", a declarat Traian Sandu, proprietar al celor două hoteluri."

Planul de renovare a celor două hoteluri va include: modernizarea camerelor, a restaurantelor şi a spaţiilor publice, pentru a le aduce la standardele brandurilor Mercure şi ibis Styles, precum şi investiţii în cele mai recente servicii IT şi digitale.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO