ZF 24

iBanFirst lansează conturi locale în dolari pentru a facilita transferul de fonduri de la firmele locale către SUA şi a sprijini extinderea pe piaţa americană

iBanFirst lansează conturi locale în dolari pentru a...

Autor: Roxana Rosu

07.06.2023, 13:33 119

iBanFirst lansează conturi locale în dolari pentru a facilita transferul fluxurilor de la IMM-urile europene către SUA şi a sprijini extinderea pe piaţa americană.

În România aproape 1.500 de companii care exportă bunuri şi servicii în USA pot beneficia de aceste conturi locale în USD.

Pentru clienţii cu birouri locale în SUA sau clienţii care tranzacţionează la nivel internaţional, conturile în USD vor oferi mai multă eficienţă operaţională, de la deschiderea rapidă a contului până la transferuri imediate de fonduri între conturile iBanFirst.

„Misiunea noastră este de a sprijini clienţii noştri care tranzacţionează la nivel internaţional şi de a le simplifica practicile de afaceri de zi cu zi. Piaţa americană şi perechea EUR/USD sunt cruciale pentru clienţii noştri. Ne-a fost foarte clar că oferirea de soluţii precum conturi locale în USD a fost crucială. Cu o prezenţă în 10 ţări, capacitatea de a oferi conturi locale în USD şi o interfaţă tehnologică sigură şi transparentă, iBanFirst este o alternativă naturală pentru plăţile internaţionale,” declară Pierre-Antoine Dusoulier, CEO iBanFirst.

Biroul din Bucureşti a ajuns la 330 de companii, din industrii precum agricultură, retail, logistică, transport maritim, industria siderurgică, energie, care fac importuri şi exporturi prin intermediul platformei. Targetul principal de clienţi sunt companiile cu un volum anual de tranzacţionare în valută de minim 500.000 de euro. 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO