ZF 24

​IKEA a ajuns în România la şase puncte de colectare şi două magazine. Ce planuri are pentru 2020?

​IKEA a ajuns în România la şase puncte de colectare...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

31.12.2019, 10:16 10826

Retailerul suedez IKEA, care deţine două magazine pe plan local. a ajuns la şase puncte de colectare pe plan local, puncte de unde clienţii îşi pot ridica produsele cumpărate anterior online sau într-unul din cele două magazine de pe plan local.

"Vrem să fim accesibili pentru clienţii noştri oriunde şi de câte ori aleg, cu gama de produse şi serviciile pe care le doresc, la preţurile pe care şi le pot permite. Acesta este motivul pentru care în toată lumea şi aici, în România, deschidem noi formate IKEA, inclusiv Pick-up Points, care facilitează alegerea locului din care clienţii noştri doresc să îşi colecteze cumpărăturile.  În prezent avem şase puncte de preluare deschise în jurul României - Bucureşti, Cluj, Iaşi, Braşov, Timişoara şi Constanţa.  Invatam din fiecare nou punct de întâlnire al clienţilor pe care îl deschidem, astfel încât să ne îmbunătăţim constant", spun reprezentanţii IKEA. 

Ingka Group deţine şi operează 423 de magazine în 52 de ţări, conform datelor disponibile la 31 august 2018. IKEA România a încheiat anul fiscal financiar 2019 (1 septembrie 2018 - 31 august 2019) cu vânzări de peste 160 de milioane de euro (fără TVA), în creştere cu 18,5% faţă de anul precedent, conform calculelor ZF pe baza datelor furnizate de companie. Online-ul a adus companiei încasări de peste 38 de milioane de euro ( fără TVA) în anul fiscal anterior, conform estimărilor ZF. 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO