ZF 24

IKEA deschide al doilea magazin din Bucureşti pe bulevardul Pallady, după ce a cumpărat 14 hectare. VIDEO

Autor: Ioana David

15.06.2015, 13:47 8333

Retailerul de mobilă şI decoraţiuni interioare IKEA va deschide al doilea magazine în Capitală, pe Bulevardul Pallady, după ce a cumpărat un teren de 13,7 hectare. Valoarea tranzacţiei nu a fost făcută publică.

„În mai multe oraşe mari din România există potenţial ridicat pentru a deschide magazine IKEA. În acelaşi timp, magazinul existent în Bucureşti primeşte în prezent un număr foarte mare de vizitatori, ceea ce poate afecta uneori percepţia lor asupra experienţei din timpul cumpărăturilor sau este prea departe de unii locuitori din Bucureşti, care aleg să nu ne mai viziteze din acest motiv. De aceea, am decis să deschidem al doilea magazin tot în Bucureşti, într-o zonă care oferă acces mai larg către reţeaua de transport în comun bucureştenilor din zonele mai îndepărtate. Nu ne vom opri aici”, a spus Cornel Oprişan, retail manager al IKEA România.

Terenul are o suprafaţă de aproximativ 13,7 hectare şi este situat în Bucureşti, sectorul 3, pe Bulevardul Pallady, nr. 57. Valoarea achiziţiei nu a fost făcută publică.

Companiile româneşti care lucrează cu IKEA

Producătorul Taparo, furnizor de canapele pentru IKEA, se apropie de 1.000 de angajaţi

Un furnizor al IKEA vede afaceri în creştere cu 25%, susţinute de export


Producătorul de textile Sorste Focşani şi-a majorat afacerile cu 17% după ce a semnat un acord cu Ikea


Producătorul de mobilă Sortilemn Gherla, furnizor al IKEA, vede afaceri în stagnare

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO