ZF 24

Importatorul si distribuitorul de cosmetice Green Net a terminat pe crestere, cu 6 mil. euro

24.02.2010, 16:28 332

Importatorul si distribuitorul de cosmetice Green Net a anuntatca vanzarile au crescut anul trecut 25% fata de anul precedent,ceea ce inseamna ca de la o cifra de afaceri de 20,2 mil. lei ( 5,5mil. euro) cu cat a terminat 2008, a ajuns 25,3 mil. lei (6 mil.euro) in 2009. "Cresterea s-a datorat atat produselor pe care ledetineam deja, cat si brandurilor noi aduse in ultima perioada.Pana in decembrie nu am simtit o scadere a consumului, sehmentulpremium pe care activam nefiind afectat de criza financiara", adeclarat Andreea Gheorghiu, director general al Green Net, parte agrupului Farmexim, care include si reteaua de farmacii HelpNet.

Green Net cuprinde si reteaua de trei parfumerii de lux BeautikHaute Parfumerie, care comercializeaza circa 20 de branduri deparfum de nisa srintre care Rance Costume National, Parfum deNicolai sau Parfum D'Empire. De altfel, 90% din produsele dinmagazinele Beautik Haute Parfumerie sunt parfumuri, restul fiinproduse de ingrijire a pielii. "Anul acesta dorim sa mai cautam olocatie pentru parfumerie la nivel stradal. Chiar daca am deschis ounitate in Baneasa Shopping City, care are trafic constant mai alesin weekend, brandul pe care il administram nu se preteaza lamalluri", spune Gheorghiu, care afirma ca inca nu au gasit spatiulpe care urmeaza sa deschida al patru-lea butic. Pe piataparfumeriilor de lux mai activeaza Madison, sau Elysee Concept.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO