ZF 24

In cel mai slab trimestru din an, TAROM raporteaza o crestere a afacerilor de 25%

18.05.2008, 20:30 16

Compania nationala TAROM, cel mai important operator de pe piata locala, a inregistrat in primul trimestru al anului o cifra de afaceri de 56 de milioane de euro (84 mil. dolari) in crestere cu 25% in dolari comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, potrivit reprezentantilor companiei. Primul trimestru al anului este cel mai slab pentru operatorii aerineni, care beneficiaza cel mai mult de pe urma concediilor din vara si de perioada sarbatorilor de iarna.

Ritmul de crestere raportat de TAROM la trei luni este in linie cu estimarile din acest an, pentru 2008 fiind bugetate afaceri de 437 de milioane de dolari (276 mil. euro), cu 25% in plus fata de 2007.

Cititi in ZIARUL FINANCIAR de maine carui fapt se datoreaza ritmul de crestere raportat de TAROM si care sunt conditiile pe care TAROM trebuie sa le indeplineasca pentru a adera la alianta internationala SkyTeam.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO