ZF 24

În sfârşit, Iulian Dascălu atacă piaţa imobiliară din Bucureşti şi preia câteva clădiri de lângă Romexpo

Iulian Dascălu

Iulian Dascălu

Autor: Alina-Elena Vasiliu

14.09.2017, 00:07 3464

Omul de afaceri Iulian Dascălu a preluat câteva clădiri secundare ale complexului expoziţional Romexpo din Bucureşti în schimbul sumei de trei milioane de euro, printr-un contract de asociere între Romexpo şi compania Stoneberg, care face parte din grupul Iulius, fondat de Iulian Dascălu.

Potrivit Monitorului Oficial, clădirile au fost înstrăinate de Romexpo în vederea demolării. „Nu dorim să facem niciun comentariu“, au răspuns repre­zentanţii Iulius Group la solicitarea ZF.

Prin această achiziţie, Iulian Dascălu face prima sa mişcare pe piaţa imobiliară din Bucureşti, portofoliul său fiind distribuit în mai multe oraşe din ţară, cu excepţia Capitalei. Intrarea sa pe piaţa de real-estate din Bucureşti ar aduce o nouă companie locală în prim-planul dezvoltărilor imobiliare din Capitală, unde cele mai multe proiecte au ca dezvoltatori companii străine.

Iulius Group se află în topul celor mai mari dezvoltatori din real-estate în România, cu investiţii de peste 600 mil. euro până acum, toate în afara Capitalei, şi anume în Iaşi, Timişoara, Cluj şi Suceava.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO