ZF 24

Încă un retailer online ”fură” startul Black Friday: Începând de mâine, evoMag anunţă reduceri masive la zeci de mii de produse. Preţurile vor fi tăiate cu până la 70%

Încă un retailer online ”fură” startul Black...

Autor: Ştefan Stan

31.10.2017, 15:35 7367

Retailerul online evoMAG dă startul reducerilor de Black Friday 2017 pe 1 noiembrie, şi anunţă discounturi de până la 70% la aproape 30.000 de produse.

Preţuri mai mici vor fi la telefoane mobile şi accesorii, tablete, laptopuri, televizoare şi echipamente multimedia, monitoare, imprimante, electrocasnice, componente PC, produse de îngrijire personală, din categoria sport & fitness etc.

evoMAG va desfăşura ediţia din acest an a Black Friday în intervalul 1 – 19 noiembrie, pe parcursul a trei runde de reduceri. În fiecare nouă rundă de Black Friday vor fi incluse şi produse diferite, care nu au beneficiat de reduceri în rundele anterioare.

-       Runda 1 - între 1 şi 5 noiembrie

-       Runda 2 - între 7 şi 14 noiembrie

-       Runda 3 - între 17 şi 19 noiembrie

„Anul acesta, evoMAG va desfăşura campania de Black Friday în perioada 1 – 19 noiembrie. Extindem perioada cu cele mai importante reduceri din an, pentru a le oferi clienţilor noştri posibilitatea de a achiziţiona mai devreme produsele pe care şi le doresc. Ne-am gandit că dacă avem deja produsele şi reducerile stabilite, să le şi oferim clienţilor. De asemenea, modificările aduse la interfaţa site-ului vor îmbunătăţi experienţa de cumpărare a clienţilor, iar parteneriatele pe care le avem cu companiile de curierat, la care se adaugă livrarea cu flotă proprie şi punctele de livrare disponibile, ne aigură că produsele vor ajunge la clienţi mai rapid ca anii trecuţi”, spune Mihai Pătraşcu, CEO evoMAG.

De Black Friday, clienţii vor putea achiziţiona televizoare de la 349 lei, sau cu preţuri reduse aproape la jumătate, telefoane mobile cu până la 48% mai ieftine, electrocasnice cu preţuri mai mici cu până la 35% etc.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO