ZF 24

Incendiu puternic la acoperişul unui bloc din Târgu-Jiu

Incendiu puternic la acoperişul unui bloc din Târgu-Jiu

Autor: Loredana Ficiu

24.12.2016, 18:22 1162

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Gorj, Mihai Avramescu, a declarat corespondentului MEDIAFAX că pentru stingerea incendiului intervin, pe strada Hidrocentralei, 20 de pompieri, un ofiţer şi 19 subofiţeri, cu trei autospeciale şi o autoplatformă.Incendiul este localizat şi nu există pericol de extindere.

”La faţa locului se află trei autospeciale de stins incendii cu apă şi spumă şi o autoplatformă de lucru la înălţime. Au fost evacuate patru persoane, celelalte fiind plecate. În momentul de faţă, incendiul este localizat, se lucrează pentru stingerea lui în totalitate. Se pare că ar fi fost afectate şi câteva apartamente. Acoperişul se întindea pe suprafaţa a 16 apartamente”, a declarat Mihai Avramescu, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.

La faţa locului a fost trimis şi un echipaj din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Gorj, întrucât unul dintre locatari ar fi suferit un atac de panică.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO